Η αγάπη μας για το τσίπουρο και το  κρασί είναι οικογενειακή παράδοση. Ο παππούς μου Στέφανος Αντωνίου ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε το καζάνι στις αρχές του 20ου αιώνα. Έπειτα, το κληρονόμησα εγώ όπως και το μεράκι για ποιοτικό τσίπουρο και κρασί. Έτσι, από το 2003 και μετά το «Καζάνι του Στέφου» ανακαινίζεται πλήρως με καινούριο καζάνι «άμβυκα» και άλλες καινοτομίες, ώστε να διευκολύνεται η παραγωγή και να αυξάνεται διαρκώς η ποιότητα των παραγόμενων προιόντων. Το «Καζάνι του Στέφου» λειτουργεί για δύο μήνες τον χρόνο από τις 20/10 έως και 20/12. Το «Τσίπουρο του Στέφου» παράγεται εξολοκλήρου από δικά μας αμπέλια στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ζίχνης Σερρών.

Στους δύο μήνες λειτουργίας του Καζανιού μας, μπορείτε να μας επισκεφτείτε ώστε να παράγεται το δικό σας τσίπουρο με τα δικά σας σταφύλια. Διαφορετικά μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να γνωρίσετε το Καζάνι μας και να ζήσετε  με την παρέα σας μία μοναδική εμπειρία, παράγοντας τσίπουρο, κρασί και γλεντώντας! Κατά την επίσκεψη σας, σας προσφέρουμε το ποιοτικό μας τσίπουρο για να σας κάνουμε χαρούμενους, ευδιάθετους και υγιείς εν καρδία!!!

Το «Τσίπουρο του Στέφου» που έχει κατοχύρωση ονομασίας, θα το βρείτε σε καταστήματα εστίασης στην Βόρεια Ελλάδα. Πωλείται χονδρική και λιανική όπου μας ζητηθεί. Κάποια από τα σημεία που μπορείτε να το βρείτε είναι στις Σέρρες, στη Χαλκιδική, στη Ροδόπη, στον Έβρο, στην Ημαθία, στην Πέλλα, στην Πιερία, στη Δράμα και στο Κιλκίς.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να απολαύσετε το καλύτερο τσίπουρο των Σερρών ή να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία παραγωγής τσίπουρου.